REFERENTIES

Hoewel wij u graag willen vertellen voor wie wij werkzaam zijn, respecteren wij de privacy van onze clienten. Daar zijn we namelijk best trots op. Om u echter toch een indruk te geven van ons clientenbestand, treft u hieronder een beknopt overzicht aan.

Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven.

Voor verschillende Gemeentes, Hotels in de regio, Zorgsector, Grote meubel fabrieken binnen en in het Buitenland, Particulieren, waaronder een Gemeente Groningen, Van der Valk Hotel in Emmen, Sammy Eetcafé, Ziekenhuis in Enschede, Projectwerk voor Teva Europe in Utrecht, Natuzzi, Het Anker, HTL, Leonis vijf-sterren hotel in Amsterdam en Hotel met historie in 's-Gravenhage, verzorgen wij de stoffering van meubilair.

Wij werken tevens regelmatig samen met een interieurdecorateur die in opdracht de gehele inrichting van een woning voor haar rekening neemt. Verder vervaardigen wij van tijd tot tijd bootkussens voor een zeilmakerij en verzorgen wij, in opdracht van een decor –en interieurbouwer de stoffering van meubelen voor diverse tv-programma`s en andere evenementen.

Wij stofferen regelmatig moderne klassiekers.